Krajinović: Čitanje? Nisam ja za to

Izvor: B92, 25.Maj.2022, 21:22

Krajinović: Čitanje? Nisam ja za to

Srpski teniser Filip Krajinović odgovarao je i na neka manje uobičajena pitanja nakon pobede u drugom kolu Rolan Garosa protiv Borne Goje.

Okupljene novinare na konferenciji za medije je zanimalo koje knjige voli da čita.

"Šta čitam? Knjige? Ne! Ja iskreno nisam taj tip koji čita. Više sam na ‘Netfliksu‘ i gledam neke gluposti, a verujem da pomaže to čitanje, ali nemam tu koncentraciju da izdržim. Ili mi se spava ili čitam u prazno. Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ću to da radim kada budem ostario kada budem imao puno vremena i onda kada budem u penziji, legnem, čitam, odmaram. Sada sam nekako u gasu, na srpskom da kažem. Ali opet da kažem, lepo je da se edukuješ i lepo je čitanje i podržavam to. Ali nisam ja za to iskreno", izjavio je srpski teniser.

Čitanje knjiga mu ne ide, ali tenis sigurno da s obzirom na to da je uspeo da izbori prolaz u treće kolo Otvorenog prvenstva u Francuskoj.

Tamo ga očekuje sudar sa devetim nosiocem, Kanađanimom Feliksom Ožeom-Alijasimom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.