Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020, 15:24

Kraj za Troickog u finalu kvalifikacija

Srpski teniser nije uspeo da se probije do glavnog žreba turnira u Nur-Sultanu

Težak, ali glavnog žreba vredan prekret nije uspeo da izvede Viktor Troicki u Nur-Sultanu. Bolji od našeg asa u drugom, ujedno poslednjem kolu kvalifikacija za ovaj ATP 250 turnir (tvrda podloga u hali, nagradni fond 273.345 dolara) bio je Finac Emil Rusuvuri sa 2:1, po setovima 6:3, 6:7 (3) i 6:3 za dva sata i 16 minuta igre >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u kazahstanskoj prestonici.

Loše je počeo meč po našeg reprezentativca, nekada drugog nacionalnog reketa, pošto je odmah na startu doživeo brejk. Imao je as sa Dorćola jednu prilku da vrati egal, ali nije uspeo te je prvi set otišao na konto rivala. U nastavku susreta vodila se velika borba, imala su oba igrača priliku da povedu u drugom setu, razmenili su i brejkove, ali je sve rešeno u taj-brejku koji je maestralno odigrao Troicki.

Delovalo je tada da bi mogao da preuzme inicijativu srpski teniser, da iskoristi dobar trenutak, ali preskupo ga je košta danas veoma slab drugi servis. Ponovo je Finac došao do brejka viška i to je bilo sve od nadanja u preokret Troickog. Još nije poznato ko je u glavnom žrebu prvi protivnik 97. reketu sveta.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.