Kraj za Milojevića na Rolan Garosu

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020, 19:20

Kraj za Milojevića na Rolan Garosu

Ništa od duela sa Cicipasom...

Srpski teniser Nikola Milojević nije uspeo da se plasira u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas izgubio od Slovenca Aljaža Bedenea sa 5:7, 6:2, 1:6, 6:7.

Meč Milojevića i Bedenea, 144. i 56. tenisera sveta, trajao je gotovo tri sata.

Bedene će u narednom kolu igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa koji je danas lako eliminisao Urugvajca Pabla Kuevasa u tri seta - 6:1, 6:4, 6:2.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević zaustavljen u drugom kolu

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2020

Srpski teniser Nikola Milojević izgubio je danas na Rolan Garosu od Slovenca Aljaža Bedenea u četiri seta, 5 :7, 6 :2, 1 :6, 6 :7 (4 :6) i ispao iz daljeg takmičenja... Njihov meč drugog kola Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu trajao je gotovo tri sata. Mladi srpski teniser krenuo je u meč...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.