Kraj za Kecmanovića u Sofiji, Krajinović u osmini finala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2021, 11:38

Kraj za Kecmanovića u Sofiji, Krajinović u osmini finala

Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je nastup u drugom kolu ATP turnira u Sofiji, dok se Filip Krajinović plasirao u osminu finala.

Kecmanović je izgubio od Đanluke Magera iz Italije 7:6 (7-3), 6:3, posle 100 minuta igre, a Krajinović je bez većih problema i za sat i šest minuta savladao Bugarina Aleksandara Lazarova 6:0, 6:3.

Naredni rival biće mu sunarodnik Laslo Đere, koji je juče bio bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od Španca Pedra Martineza.

Turnir u Sofiji igra se za nagradni fond od 389.270 evra.

Krunić u četvrtfinalu turnira u Nur Sultanu

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u kazahstanskom gradu Nur Sultanu, nakon što je savladala Slovenku Kaju Juvan 6:4, 6:3.

Naredna rivalka biće joj pobednica meča između Francuskinje Klare Burel i Rumunke Žaklin Adine Kristijan.

Turnir u Nur Sultanu igra se za nagradni fond od 235.238 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krunićeva u četvrtfinalu turnira u Nur Sultanu

Izvor: RTS, 29.Sep.2021

Srpska teniserka Aleksandra Krunić pobedila je Slovenku Kaju Juvan sa 6:4, 6:3 i plasirala se u četvrtfinale VTA turnira u kazahstanskom gradu Nur Sultanu. . Našoj teniserki, koja je trenutno 166. na svetskoj listi, trebalo je samo sat i 10 minuta igre da ubedljivo savlada...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.