Kraj sezone za Serenu

Izvor: S media, 19.Okt.2010, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj sezone za Serenu

Teniserka iz SAD Serena Vilijams definitivno je završila sezonu. Njen menadžer obavestio je javnost da je mlađa Vilijamsova ponovo pokidala tetivu u desnom stopalu.

Isto stopalo prvo je povredila pošto se posekla na čašu u restoranu nedugo posle osvajanja Vimbldona. Zato će u ponedeljak ponovo na hirurški zahvat.

I njena starija sestra, Venus, pre manje od dve nedelje objavila je da je završila sezonu.

Serena još čeka na povratak
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Serena odustala od Tokija

Obe sestre zato će propustiti završni WTA turnir sezone u Dohi, u Kataru. Sestre Vilijams neće igrati ni u finalu Fed kupa sa Italijom, sledećeg meseca u San Dijegu.

Serena Vilijams je poslednji meč igrala 3. jula kada je osvojila Vimbldon, što joj je 13. grend slem titula u singlu.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I za Serenu gotova sezona

Izvor: B92, 20.Okt.2010, 00:45

Amerikanka Serena Vilijams objavile je da neće igrati do kraja sezone pošto je obnovila povredu desnog stopala...Trenutno druga teniserka sveta tako neće igrati na finalnom turniru sezone u Dohi i u finalu Dejvis kupa u kojem se u San Dijegu sastaju Sjedinjene Države i Italija..."Osećam veliku frustraciju...

Nastavak na B92...

Serena završila sezonu

Izvor: Sportal.rs, 20.Okt.2010

Nezgoda na slavlju posle trijumfa na Vimbldonu nekada najbolju teniserku sveta i dalje "drži" daleko od terena. Serena Vilijams je, kao i njena sestra, obelodanila da do kraja sezone više neće nastupati na turnirima, već će pokušati da pokidanu tetivu na desnom stopalu zaleči pred "Australian...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.