Kraj i za Pliškovu, Halepova rutinski

Izvor: RTS, 25.Jan.2020, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj i za Pliškovu, Halepova rutinski

Nastavlja se "seča" favorita u konkurenciji teniserki na Australijan openu. Druga teniserka sveta Karolina Pliškova poražena je u trećem kolu od od Ruskinje Anastasije Pavljučenkove 7:6, 7:6. Simona Help rutinski je savladala Kazahstanku Juliju Putinjcevu 6:1, 6:4.
Takmičenje u Melburnu gotovo je i za drugu teniserku sveta Karolinu Pliškovu.

Čehinja je poražena posle dva sata i 28 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << minuta velike borbe i dva taj-brejka od Ruskinje Anastasije Pavljučenkove 7:6 (4), 7:6 (3).
Naredna protivnica Ruske teniserke biće Anđelik Kerber.
Poraz je pretrpela i Hrvatska teniserka Dona Vekić pošto je u trećem kolu poražena od Poljakinje Ige Švjatek rezultatom 7:5, 6:3.
Plasman u osminu finala nije izborila ni Belinda Benčić pošto je za samo 50 minuta ubedljivo poražena od Estonke Anet Kontavejt - 6:0, 6:1.
Za razliku od od njih Simona Halep je rutinski savladala Kazahstanku Juliju Putinjcevu - 6:1, 6:4. Rumunku čeka duel sa boljom iz meča Elis Mertens - Katarina Belis.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.