Kraj Petrinog sna, Barti ipak prejaka

Izvor: N1 televizija, 25.Mar.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj Petrinog sna, Barti ipak prejaka

Hrvatska teniserka Petra Martić završila je takmičenje na WTA turniru u Majamiju, pošto je u trećem kolu poražena od 21. nosioca Australijanke Ešli Barti u dva seta 6:4, 6:3.

Posle najvećeg uspeha ostvarenog u Indijan Velsu Martićeva je imala lepu šansu da napravi još jedan podvig, protiv 20 mesta bolje rivalke. Čak je 40. teniserka sveta imala prednost brejka u prvom setu, vodila 4:2, ali je onda Barti >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << osvojila četiri vezana gema i stekla startnu prednost. Serija je nastavljena i u drugom setu, pošto je australijska teniserka došla do 2:0. Potom je Martić uspela da vrati brejk, ali već u narednom gemu 20. teniserka sveta ponovo je oduzela servis protivnici i potom rutinski privela meč kraju ne dopustivši nijednu brejk loptu Hrvatici.

Barti će se u osmini finala sastati sa pobednicom meča Gavrilova - Svitolina.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kraj Petrinog sna, Dona pala posle preokreta

Izvor: N1 televizija, 25.Mar.2018

Hrvatske teniserke Petra Martić i Dona Vekić završile su takmičenje na WTA turniru u Majamiju. Martić je u trećem kolu poražena od 21. nosioca Australijanke Ešli Barti u dva seta 6:4, 6:3, dok je Vekićeva izgubila posle preokreta od Danijel Rouz Kolins...Posle najvećeg uspeha ostvarenog u Indijan...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.