Izvor: Beta, 28.Jun.2022, 22:06

Korne: Na Rolan Garosu je bila epidemija kovida, ali smo ćutali

Na Rolan Garosu je bila epidemija kovida, ali niko o tome nije govorio, izjavila je danas francuska teniserka Alize Korne posle plasmana u drugo kolo Vimbldona.Upitana da prokomentariše ponovno pojavljivanje pozitivnih slučajeva na kovid medju teniserima, a posle povlačenja Matea Beretinija i Marina Čilića sa Vimbldona, Korne je rekla da je to brine."Na Rolan Garosu je bila epidemija kovida, ali niko nije pričao o tome. Svi u svlačionici su to imali (kovid), a ništa nisu rekli", rekla je trenutno 37. teniserka sveta. Dodala je da je potom vidjala devojke sa maskama, možda jer su znale da postoji zaraza, ili su bile zaražene i nisu htele da šire zarazu.Korne je navela i da je uvek bilo odustajanja igrača zbog bolesti."Ima igrača koji imaju stomačnjih problema, grip... U prošlosti je bilo masovnih stomačnih problema, bilo je dva, tri, četiri igrača koja su se povlačila, ali to je bio samo peh. Za to ne postoje protokoli", branila se ona.Francuskinja je istakla da je kovid sada "ušao u navike ljudi, da postoje vakcine", ali je i dodala da ne želi da "potceni kovid efekat".Prema izvoru bliskom Rolan Garosu sa kojim je kontaktirao Frans pres, tokom ovogodišnjeg turnira identifikovana su tri slučaja korona virusa. To ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Korne: Na Rolan Garosu je bila epidemija kovida, ali smo ćutali

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jun.2022

Na Rolan Garosu je bila epidemija kovida, ali niko o tome nije govorio, izjavila je danas francuska teniserka Alize Korne posle plasmana u drugo kolo Vimbldona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.