Konors: Đoković je čovek koji stoji uz svoja ubeđenja; Fonjini: Novak je najveći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2023, 14:41

Konors: Đoković je čovek koji stoji uz svoja ubeđenja; Fonjini: Novak je najveći

Bivši teniski šampion Džimi Konors je danas u svom podkastu izjavio da podržava odluke Đokovića zbog kojih se javnost loše odnosila prema svetskom broju jedan.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je ove godine Australijan open po deseti put. Godinu dana ranije tu priliku mu je uskratila vlada Australije, koja mu nije dozvolila ulazak u zemlju.

Čovek je stajao uz svoje ubeđenja, bilo da su ispravna ili pogrešna. I bio je spreman da zbog toga plati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << cenu, nije se povlačio. Bio je spreman i na to da ga izbace iz tenisa. To je brutalno. Mogu da se identifikujem sa Novakom, jer sam i ja bio odstranjen sa Rolan Garosa. Sad će neko da kaže da pričam ovako zato što sam besan. Ali, nisam besan. Samo znam da mnogi koji su juče najviše pljuvali po Đokoviću, sada ga podržavaju. Svi redom, izjavio je Konors.

Fonjini podržao Đokovića: Novak je najveći, ali ga najmanje vole

Italijanski teniser Fabio Fonjini govorio je o Novaku Đokoviću. I sada će se povesti priča o tome kako Španac i Švajcarac imaju više navijača od Srbina, čija se popularnost dosta povećala posle dešavanja u Australiji prošle godine.

O ovoj temi je govorio i italijanski teniser Fabio Fonjini koji je potvrdio tezu da je Đoković najbolji teniser svih vremena.

„Novak je najbolji i to brojke potvrđuju. Samo, ujedno njega najmanje vole od te velike trojke. Teško je pronaći odgovarajući epitet za njega. Prošle godine nije igrao na dva grend slema i na četiri mastersa i opet je došao do završnog mastersa“, rekao je Fonjini za Gazetu delo Sport.

Italijan tvrdi da je Novak neuništiv i da je to što ga odvaja od drugih.

„Posle svega što je doživeo prošle godine u Majamiju Novak se vratio i ostavio trag. On, Rafa i Rodžer su monopolizovali svet tenisa i ispisali istoriju ovog sporta“, naglasio je Fonjini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.