Kirjos, za sada, ostaje u timu Australije

Izvor: B92, 16.Avg.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirjos, za sada, ostaje u timu Australije

Australijski teniser Nik Kirjos neće izgubiti mesto u timu svoje zemlje pred polufinale Dejvis kupa sa Velikom Britanijom zbog svog ponašanja. Kirjos je sredinom ove nedelje izazvao veliki skandal jer je tokom meča sa Stanislasom Vavrinkom Švajcarcu poručio da je Tanasi Kokinakis spavao sa njegovom devojkom Donom Vekić.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ni Kokinakis ne miruje - Umalo tuča sa Harisonom! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2015

Nedelju na izmaku obeležio je skandal koji je izazvao Australijanav Nik Kirgijos tokom duela sa Vavrinkom, a samo par dana kasnije, jedan od ''junaka'' prethodne priče, ponovo je došao do izražaja na neželjen način...U pitanju je Kirgijosov zemljak i prijatelj Tanasi Kokinakis, koji očigledno,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.