Kirjos pomogao policiji da uhvati čoveka koji je ukrao njegov automobil

Izvor: Beta, 02.Maj.2023, 11:13

Kirjos pomogao policiji da uhvati čoveka koji je ukrao njegov automobil

Australijski teniser Nik Kirjos pomogao je policiji da uhvati osobu koja je njegovoj majci pretila pištoljem, a zatim ukrala automobil, javili su danas mediji.Ej-Bi-Si (ABC) je javio da sudski dokumenti pokazuju da je Kirjos koristio aplikaciju Tesla kako bi pratio i usporio vozilo dok ga je policija jurila u ponedeljak ujutru u Kamberi.Po tim dokumentima, muškarac je uperio pištolj u Kirjosovu majku, tražio ključeve od automobila i pitao kako da ga vozi. Kada je ušao u auto, ona je pobegla i zatražila pomoć. Kirjos, koji je bio u blizini, pozvao je policiju i pomogao joj da uđe u trag vozilu.Policijska potera je okončana kada je automobil ušao u zonu škola, ali je jedan muškarac ubrzo uhapšen uz pomoć policijskog tima za taktičko reagovanje.Tom 32-godišnjem muškarcu je odbijena kaucija nakon što se pojavio pred sudom zbog pet optužbi u vezi sa incidentom, koje uključuju tešku pljačku, vožnju ukradenog vozila, nasilničku vožnju i odbijanje da se zaustavi.Nik Kirjos je prošle godine stigao do finala Vimbldona i četvrtfinala Otvorenog prvenstva SAD, ali nije odigrao nijedan takmičarski meč otkako se prošlog oktobra povukao sa turnira u Japanu zbog povrede kolena.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kirjosu ukrali auto u napadu pištoljem – zaustavio lopova aplikacijom

Izvor: B92, 02.Maj.2023

Australijski teniser Nik Kirjos pomogao je policiji da uhvati osobu koja je njegovoj majci pretila pištoljem, a zatim ukrala automobil...Ej-Bi-Si (ABC) je javio da sudski dokumenti pokazuju da je Kirjos koristio aplikaciju Tesla kako bi pratio i usporio vozilo dok ga je policija jurila u ponedeljak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.