Kirjos kažnjen po OSAM tačaka!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirjos kažnjen po OSAM tačaka!

Nik Kirjos je ponovo kažnjen i to sasvim zasluženo.

Kada pogledamo teniske kvalitete, australijskom teniseru Niku Kirjosu je svakako mesto na ATP turu, ali imajući u vidu njegovo ponašanje, onda možemo istaći pitanje kako uopšte ATP dozvoljava njegovo prisustvo na velikim turnirima.

Skreće pažnju na sebe neprimerenim komentarima i potezima na mečevima, a u Sinsinatiju ove godine je nastavio gde je stao.

Sa sudijom je ušao u verbalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konflikt, polomio je dva reketa i to u tunelu, a čak je i pljunuo ka sudiji.

Kažnjen je zbog takvog ponašanja, ukupno će morati da izdvoji 113 hiljada dolara, a ukupno je navedeno osam stavki. Četiri su nesportsko ponašanje, jedna je verbalni konflikt sa sudijom, a ukoliko se otvori nova istraga, kazna bi mogla da bude daleko bolnija po njega.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.