Kirjos: Nemaju slabosti dok ih neko ne razotkrije

Izvor: B92, 07.Jun.2023, 14:06

Kirjos: Nemaju slabosti dok ih neko ne razotkrije

Nik Kirjos, australijski teniser, ne igra ove godine na Rolan Garosu.

Ipak, njegovom budnom oku ne promiče ništa važno što se dešava u svetu tenisa.

Teniser iz Kanbere je reagovao na brojne pohvale upućene od strane raznih analitičara i medija na račun igre svetskog broja jedan, Karlosa Alkarasa.

Mark Peči, bivši dubl igrač, napisao je na Tviteru:

"Koju slabost bilo ko od navijača ko gleda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tenis Čenel vidi u igri Karlosa Alkarasa?"

Kirjos je ubrzo odgovorio na sve iz svog, igračkog ugla.

"Slične stvari smo svojevremeno govorili i za Medvedeva. Ne kažem da vidim nešto, samo dodajem da dok ih neko ne razotkrije, oni deluju da se sa njima ne može igrati", poručio je Kirjos.

I francuski dnevni sportski list, Ekip je na naslovnoj strani od 7. juna doneo veliku fotografiju Alkarsa sa naslovom "Injouable", što se može prevesti kao neko sa kim je nemoguće igrati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.