Kirjos: Moj odnos prema tenisu može da se promeni za minut

Izvor: B92, 03.Feb.2021, 12:33

Kirjos: Moj odnos prema tenisu može da se promeni za minut

Australijski teniser Nik Kirjos plasirao se u osminu finala turnira u Melburnu pobedom nad sunarodnikom Harijem Burčerom.

Posle dobijenog meča, Kirjos je kratko bio na konferenciji za medije gde je jedno od pitanja bilo koliko će još dugo igrati tenis, budući da ga prethodne godine gotovo nije ni igrao, a kako sam kaže, niti mu je nedostajao.

"Moj odnos prema tenisom može da se promeni za minut", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Kirjos, pa nastavio:

"Ne mogu da kažem koliko ću dugo još igrati, kao i da li ću ga igrati dugo ili ne. To je nešto što ću morati da vidim sa sobom svakog dana. Trudim se da budem pozitivan i da imam dobar stav, održavajući pravu ulogu kao prošle godine, ali ne mogu reći koliko dugo ću još igrati", rekao je Kirjos.

U sledećoj rundi u Melburnu protivnik Australijanca će biti hrvatski predstavnik Borna Ćorić, četvrti nosilac ovog pripremnog turnira za Australijan open.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.