Kirijos: Rodžere, molim te, pobedi!

Izvor: OkRadio.rs, 14.Jul.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirijos: Rodžere, molim te, pobedi!

Australijski teniser Nik Kirijos uveliko se nalazi na odmoru na Bahamima. Kontroverzni teniser, koji je u drugom kolu poražen od Rafaela Nadala, ipak prati šta se dešava u zavšnici turnira, a ovog puta je otkrio na čijoj strani su mu simpatije.   Mnogo puta do sada bio je veoma oštar na račun Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, koje je optuživao za razne stvari.   Sada se, uoči finala Vimbldona, oglasio porukom preko Tvitera. Napisao je: "Rodžere, molim te pobedi".   Nedavno je u "podkastu" američkog novinara Bena Rotenberga napao Đokovića rekavši kako ima „bolesnu opsesiju da bude voljen“.   "Imam osećaj kao da ima bolesnu opsesiju da ga ljudi...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

KIRJOS PONOVO NAPAO ĐOKOVIĆA: Ovo je maltretiranje! Pogledajte šta je uradio Australijanac pred Novakovo finale sa Federerom (FOTO)

Izvor: Kurir, 14.Jul.2019

Australijski teniser Nik Kirjos ne ostavlja Novaka Đokovića na miru, čak ni sada kada je na odmoru i kada Srbin igra finale Vimbldona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.