Kerber ubedljiva protiv Šarapove

Izvor: Beta, 20.Jan.2018, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kerber ubedljiva protiv Šarapove

Nemačka teniserka Andjelik Kerber plasirala se danas u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije, pošto je pobedila Ruskinju Mariju Šarapovu sa 6:1, 6:3.Kerber je, u duelu šampionki Australijan opena, slavila posle samo sat i šest minuta igre.Ona je u prvom setu bila više nego ubedljiva, tri je puta oduzimala servis Ruskinji i taj deo igre dobila za pola sata. Nemica je na početku drugog seta povela sa 2:0, Šarapova je odmah vratila brejk, ali je Kerber u osmom gemu napravila odlučujući brejk i sebi obezbedila nastup i u drugoj nedelji Australijan opena.Protivnica Kerber u osmini finala biće pobednica meča u kojem ...
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berdih ubjedljiv protiv Del Potra

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2018

Tomaš Berdih plasirao se u osminu finala Australian opena pošto je veoma ubjedljivo porazio Huana Martina del Potra – 6:3, 6:3, 6:2.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.