Kecmanović u trećem kolu Rolan Garosa, Djere eliminisan

Izvor: Beta, 26.Maj.2022, 15:36

Kecmanović u trećem kolu Rolan Garosa, Djere eliminisan

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se danas u treće kolo Rolan Garosa, pošto je savladao Aleksandera Bublika iz Kazahstana sa 3:1 po setovima 4:6, 7:5, 6:2, 6:1.Kecmanović, 31. teniser sveta, pobedio je Bublika, 42. na ATP listi, posle dva sata i 16 minuta igre.Kazahstanac je do vodjstva stigao zahvaljujući brejku u 10. gemu prvog seta. Kecmanović je izjednačio nakon brejka u 11. gemu drugog seta.Srpski teniser je do preokreta i pobede stigao zahvaljući odličnoj igri u trećem i četvrtom setu. U njima je Kecmanović čak šest puta oduzeo servis protivniku, dozvolivši Bubliku da napravi svega jedan brejk.U trećem kolu Kecmanović će igrati protiv Rusa Danila Medvedeva, koji je danas pobedio još jednog srpskog tenisera Lasla Djerea sa 3:0 po setovima 6:3, 6:4, 6:3.Djere, 56. na ATP listi, poražen je od drugog tenisera sveta posle dva sata i 37 minuta igre.Srpski teniser je u sva tri seta po jednom uspeo da napravi brejk, dozvolivši Rusu da mu sedam puta oduzme servis, i tako stigne do sigurne pobede.Prva dva seta Medvedev je sa po dva brejka rešio u svoju korist i tako stigao do sigurnog vodjstva.U trećem setu, Djere je tri puta izgubio svoj servis, u prvom, trećem i devetom gemu, i ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kecmanović u trećem kolu Rolan Garosa

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2022

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se danas u treće kolo Rolan Garosa, pošto je savladao Aleksandera Bublika iz Kazahstana sa 3:1 po setovima 4:6, 7:5, 6:2, 6:1.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.