Kecmanović u polufinalu u Stokholmu VIDEO

Izvor: B92, 20.Okt.2023, 16:55

Kecmanović u polufinalu u Stokholmu VIDEO

Miomir Kecmanović će treći put ove sezone igrati u polufinalu ATP turnira.

U četvrtfinalu u Stokholmu srpski teniser je vodio sa 6:0, 3:2 kada mu je posle 49. minuta igre meč predao Šveđanin Elijas Imer.

Švedski teniser, inače 169. na ATP listi se povredio i nije mogao da nastavi meč, pa je morao da pruži ruku Kecmanoviću, kog očekuje meč protiv Rusa Pavela Kotova.

Miomir je bez >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izgubljenog gema dobio početni set i već tada je bilo jasno da je sve pod njegovom kontrolom.

"Nije bilo nimalo lako. Kada vidite da se rival muči, teško je ostati koncentrisan. Želim mu brz oporavak i da se što pre vrati na teren. Pokušavao sam da igram dobro iako on nije mogao da se kreće. Dobro igram ove nedelje, znatno bolje nego ranije. Nadam se da ću tako nastupiti i u polufinalu. Bilo je teško protiv Kotova u prethodnom međusobnom susretu, nadam se pobedi", rekao je Kecmanović posle meča.

Srbija ima još jednog mogućeg polufinalisti pošto nešto kasnije Laslo Đere u četvrtfinalu igra sa Tomasom Mahačem iz Češke.

U četvrtfinalu se igra i meč Adrijana Manarina i Gaela Monfisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teniski turnir u Stokholmu: Kecmanović protiv Rusa Kotova u polufinalu

Izvor: Danas, 20.Okt.2023

Naš četvrtoplasirani teniser na svetskoj listi Miomir Kecmanović (53. mesto) prvi put učestvuje na tradicionalnom turniru u dvorani u Stokholmu, a igraće u polufinalu.

Nastavak na Danas...

Miša briljira: Kecmanović igra tenis karijere i grabi ka finalu turnira u Stokholmu!

Izvor: 24sedam.rs, 20.Okt.2023

Srpski teniser plasirao se u polufinale gde će igrati protiv Rusa Pavela Kotova

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.