Kecmanović u polufinalu Next Gen turnira u Milanu

Izvor: RTS, 07.Nov.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanović u polufinalu "Next Gen" turnira u Milanu

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale "Next Generation" turnira u Milanu, pošto je u 3. kolu A grupe savladao Španca Alehandra Davidoviča Fokinu 4:1, 4:1, 4:3 (8:6) i zauzeo drugo mesto sa skorom 2-1.
Kecmanović će, posle pobede nad Fokinom, u polufinali igrati protiv prvoplasiranog iz Grupe B, Italijana Janika Sinera.

Mečevi Grupe B igraju se kasnije u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dana, posle čega će biti poznati parovi polufinala.
Prethodno, Australijanac Aleks De Minor savladao je Norvežanina Kaspera Ruda 4:1, 4:0, 4:2 i sa maksimalne tri pobede, kao prvoplasirani, prošao u polufinale.
Siner je poražen od Ambera, ali je i pored toga zauzeo prvu poziciju u grupi, ispred Fransesa Tijafoa.
Turnir u Milanu okuplja najbolje mlade igrače do 21 godine, a igra se po eksperimentalnim pravilima (set do četiri u gemovima, odnosno taj-brejk posle 3:3 i gem lopta na 40:40).
Ovo nije zvanični turnir, a igra se za nagradni fond od 1,4 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.