Kecmanović u finalu turnira u Vest Palm Biču

Izvor: B92, 09.Maj.2020, 20:53

Kecmanović u finalu turnira u Vest Palm Biču

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u finale turnira u Vest Palm Biču.

Kecmanović je u prvom kolu poražen od Opelke sa 2:0, zatim je savladao Hurkača i trijumfom nad Tomijem Polom plasirao se u finale UTR Pro teniskog egzibicionog turnira.

Miomir je savladao Pola rezultatom 3:4, 4:1, 4:1.

Hurbert Hurkač savladao je Rajlija Opelku posle tri odigrana seta – 4:2, 1:4, 4:2, ali to mu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije bilo dovoljno za mesto u finalu.

Opelka je obezbedio plasman u finale tako što je osvojio jedan set, pošto je prethodno savladao Tomija Pola i Miomira Kecmanovića.

Hurkaču je za finale bilo potrebno da Pol savlada Kecmanovića, ali to se nije desilo, pa će Hurkač sa Polom igrati za treće mesto.

Kecmanović će sa Opelkom igrati za trofej u nedelju uveče.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.