Kecmanović trijumfom započeo novu godinu

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 10:05

Kecmanović trijumfom započeo novu godinu

Srpski teniser Miomir Kecmanović pobedom je počeo novu godinu.

On je na startu turnira u Hongkongu nadigrao Japanca Tara Danijela sa 6:3, 6:2.

Meč Kecmanovića i Danijela, 54. i 75. tenisera sveta, trajao je sat i 11 minuta.

Kecmanović je prvi stigao do brejka na meču, poveo je sa 4:2, ali je Danijel već u narednom gemu uzvratio na isti način. Ipak, srpski teniser je u osmom gemu još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednom oduzeo servis rivalu za 1:0 u setovima.

Uz dva brejka, Kecmanović je u drugom setu poveo sa velikih 5:1. On je potom u sedmom gemu propustio jednu meč loptu, ali je u narednom realizovao drugu i plasirao se u naredno kolo.

Kecmanović će u drugom kolu igrati protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa. Biće to njihov četvrti duel, a u prethodna tri slavio je američki teniser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Miomir Kecmanović u drugom kolu turnira u Hongkongu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2024

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Hongkongu, pošto je jutros u prvom kolu pobedio Japanca Tara Danijela 6:3, 6:2.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.