Kecmanović stopama Krajinovića, pravo u osminu finala!

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanović stopama Krajinovića, pravo u osminu finala!

Dobar početak turnira srpskih tenisera.

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u noći između utorka i srede u osminu finala turnira u Vinston-Sejlemu, pošto je pobedio Alekseja Popirina iz Australije u dva seta, 7:6 (5) i 6:3.

U njihovom trećem duelu Kecmanović je do pobede došao posle sat i 21 minuta igre.

On će u osmini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << finala igrati protiv Kanađanina i drugog nosioca na turniru, Denisa Šapovalova.

Prvi favorit turnira koji se igra za nagradni fond od 807.000 dolara je Francuz Benoa Per, kog očekuje meč protiv Francuza iga Ambera.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović u osmini finala turnira u Vinston-Sejlemu

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Avg.2019

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u noći između utorka i srede u osminu finala turnira u Vinston-Sejlemu, pošto je pobedio Alekseja Popirina iz Australije u dva seta, 7:6 (5) i 6:3...U njihovom trećem duelu Kecmanović je do pobede došao posle sat i 21 minuta igre...On će u osmini...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kecmanović i Krajinović eliminisani u Vinstonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2019, 09:41

Srpski teniseri Filip Krajinović i Miomir Kecmanović završili su takmičenje na turniru u američkom gradu Vinstonu Selejmu u osmini finala...Kecmanović je posle sat i 17 minuta igre izgubio od Kanađanina Denisa Šapovalova 6:2, 6:3...Krajinović je posle samo 36 minuta igre i jednog odigranog seta,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.