Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2023, 14:53

Kecmanović se plasirao u polufinale ATP turnira u Gštadu

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale ATP turnira u švajcarskom gradu Gštadu pošto je u četvrtfinalu savladao Belgijanca Zizua Bergsa rezultatom 2:1 (6:4, 3:6, 7:5) za dva sata i 36 minuta. Kecmanović, drugi nosilac turnira i 44. na ATP listi, važio je za velikog favorita, a kad je osvojio prvi set delovalo je da će rutinski do plasmana u polufinale.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kecmanović se plasirao u polufinale ATP turnira u Gštadu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2023

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale ATP turnira u švajcarskom gradu Gštadu pošto je u četvrtfinalu savladao Belgijanca Zizua Bergsa rezultatom 2:1 (6:4, 3:6, 7:5) za dva sata i 36 minuta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.