Kecmanović preslišao Đerea – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanović preslišao Đerea – MaxBet Sport

Miomir Kecmanović nezadrživo juri ka svetskom teniskom vrhu. Voljom žreba, u prvom kolu US Opena sastala su se dva srpska tenisera. Kecmanović je bio bolji od Lasla Đerea – 6:2, 6:1, 7:5, posle tačno dva sata igre.
Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će Sok i Kuevas odigrati više od 38 gemova.
Đere je u ogromnom padu forme od Rolan Garosa i traumatičnog poraza od Keija Nišikorija. Kecmanović je, s druge >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << strane, u silnom naletu. U prva dva seta bio je dominantan, ne pružajući rivalu apsolutno nikakvu šansu. U prvom setu je dva puta oduzeo servis Đereu, u drugom je to učinio još tri puta. Na terenu su proveli jedva nešto više od sat vremena, a već je bilo 2:0.
Najveća borba viđena je u trećem setu. Kecmanović je prvi put na meču pretrpeo brejk, ali je nešto kasnije uyspeo da izjednači na 4:4. Prvu meč loptu imao je na Đereov servis u desetom gemu. Senćanin je to uspeo da spase, ali je u 12. gemu bio suočen sa još dve brejk i meč lopte. Prvu je uspeo da neutrališe, ali drugu nije.
Protivnik Kecmanovića u drugom kolu biće bolji iz duela Lorencija i kvalifikanta Švajde. Još jedna prilika za srpskog tenisera da napravi veliki pomak na ATP listi. U Njujork je došao kao 50. igrač sveta.

The post Kecmanović preslišao Đerea – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.