Kecmanović poražen se već na startu turnira u Meksiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 09:25

Kecmanović poražen se već na startu turnira u Meksiku

Bio je šasti nosilac, ali nije to opravdao.

Srpski teniser Miomir Kecmanović, šesti nosilac na turniru, poražen je u prvoj rundi u Los Kabosu (Meksiko) od australijskog tenisera Rinkija Hidžikate (79. na svetu) sa 2:0 (6:3, 7:6).

Australijanac je uzeo brejk u trećem gemu, ali se Miomir vratio u šestom. Ipak, posle toga je još dva puta Srbin gubio svoj servis i set je završen rezultatom 6:3.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kecmanović je pružio mnogo bolji otpor u drugom setu. Napravio je brejk u prvom gemu, međutim Hidžikata je uzvratio već u sledećem. Slično se desilo u petom i šestom gemu seta i dva gema kasnije, ali u tajbrejku bolji je bio Australijanac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novi poraz Kecmanovića

Izvor: B92, 21.Feb.2024

Srpski teniser Miomir Kecmanović je poražen od Rinkija Hidžikate sa 2:0 u setovima, na startu turnira u Los Kabosu...Australijanac, inače 79. teniser sveta je savladao Kecmanovića za sat i 54 minuta, po setovima – 3:6, 6:7(2)...Hidžikata će u osmini finala odmeriti snage sa američkim teniserom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.