Kecmanović ostao bez titule, ali ga čeka veliki skok

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 18:38

Kecmanović ostao bez titule, ali ga čeka veliki skok

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da osvoji turnir u Eštorilu, pošto je poražen u finalu od Norvežanina Kaspera Ruda.

Miša je igrao odlično u Portugaliji tokom cele sedmice, ali u finalu nije mogao protiv specijaliste za šljaku i poražen je u dva seta – 6:2, 7:5.

Bilo je ovo drugo finale Srbina u karijeri i prvi poraz, pošto je u prethodnom osvojio titulu u Kicbilu 2020. godine.

Rud je prvi set dobio serijom od pet vezanih gemova, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od kojih su dva bila brejka za rutinskih 6:2.

U drugom je bilo mnogo više borbe, nije bilo oduzetih servisa sve do taj-brejka u kom je Norvežanin bio sigurniji i došao je do trofeja.

Kecmanović će već od ponedeljka skočiti na ATP listi i postaće 34. teniser sveta jer je zaradio 130 ove sedmice u Eštorilu.

Naredne će učestvovati na Mastersu u Monte Karlu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kecmanović bez titule u Estorilu

Izvor: Radio 021, 09.Apr.2023

Miomir Kecmanović nije uspeo da trijumfuje na turniru iz serije 250 u Estorilu, pošto je danas u finalu izgubio od Norvežanina Kaspera Ruda u dva seta, sa 6:2, 7:6.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.