Izvor: RTS, 06.Mar.2021, 21:29

Kecmanović nemoćan protiv Švarcmana u polufinalu Buenos Ajresa

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u finale ATP turnira u Buenos Ajresu, pošto je izgubio od domaćeg igrača Dijega Švarcmana. Kecmanović nije mogao da parira favorizovanom Argentincu, koji je do trijumfa stigao rezultatom 6:0, 6:4.
Švarcman je tako obezbedio novo finale u kojem će se sastati sa sunarodnikom Fransiskom Čerundoloom.
Miomir je katastrofalno započeo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meč i pretrpeo brejk već u prvom gemu, što je bio znak da ovo neće biti njegov meč.
"El peke" je pokazao koliko mu više odgovara šljaka, koristio svaku grešku rivala i karakterističnim trčanjem i borbenošću "mučio" Kecmanovića.
Prvi set je srpski igrač izgubio za samo 25 minuta pošto nije osvoji niti jedan gem, da bi u drugom Švarcman napravio brejk u petom gemu i potom ga sačuvao do kraja.
Kecmanović, osim načina na koji je odigrao polufinale, neće previše nezadovoljan napustiti argentinsku prestonicu, pošto će skočiti na ATP rang-listi i od ponedeljka biti 38. teniser sveta.
Turnir u Buenos Ajresu igra se za nagradni fond od 329.550 dolara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović bez šansi protiv Švarcmana

Izvor: B92, 06.Mar.2021

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u finale ATP turnira u Buenos Ajresu...Bolji od njega bio je Dijego Švarcman sa 6:0, 6:2...Meč je trajao 83 minuta...Miomir nije uspeo ni da se upiše u prvom setu i izgubio ga je sa nulom...U drugom se držao nekoliko gemova i imao na 2:1...

Nastavak na B92...

Švarcman prejak, Kecmanović zaustavljen u polufinalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2021

Srpski teniser Miomir Kecmanović eliminisan je u polufinalu turnira u Buenos Ajresu, pošto je večeras izgubio od prvog nosioca Dijega Švarcmana 6:0, 6:4...Argentinac će u finalu igrati protiv zemljaka Fransiska Čerundola, koji je prethodno savladao Španca Alberta Ramosa-Vinjolasa 7:6 (7:5), 3:6,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.