Kecmanović i Danilovićeva na korak od titula

Izvor: B92, 11.Dec.2016, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanović i Danilovićeva na korak od titula

Mladi srpski teniseri Miomir Kecmanović i Olga Danilović na korak su od titula na prestižnom juniorskom turniru Oranž Boul. U finalu će igrati protiv Kineta Jibinga Vua, a ukoliko ga pobedi, postaće tek treći teniser u istoriji koji je odbranio titulu na nezvaničnom prvenstvu sveta za juniore u Majamiju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novakov naslednik može da učini nešto što Federer i Mekinro nisu uspeli!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2016

Talentovani teniser Miomir Kecmanović blizu je odbrane titule na Oranž Boulu, najjačem juniorskom turniru na svetu, a to niko nije učinio još od davne 1974. godine...Momak koji je viđen kao naslednik Novaka Đokovića prošle godine je napravio senzaciju, došao je do titule iz senke kao deveti...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.