Izvor: RTS, 28.Okt.2020, 11:53

Kecmanović eliminisan na turniru u Kazahstanu

Miomir Kecmanović eliminisan u drugom kolu turnira u Nur Sultanu, nakon što je poražen od Amerikanca Frensisa Tijafoa sa 2:0 po setovima 7:5, 6:3.
Kecmanović je kao drugi nosilac bio slobodan na startu. Posle velike borbe, naročito u prvom setu naš tenser je morao da položi oružje pred danas boljim igračem.

U prvom setu Amerikanac je prvi došao do brejka prednosti i poveo sa 3:2. Kecmanović je uzvratio u osmom gemu kada je uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iskoristi treću brejk priliku. Međutim, Tijafo ponovo oduzima servis našem teniseru u 11. gemu, a potom je bio siguran na svoj servis - 7:5.
Drugi set doneo je mnogo bolju igru protivnika, koji je konstantno pritiskao servis našeg tenisera. U trećem gemu iskoristio je šansu i došao do brejka prednosti. Kecmanović se konstantno mučio sa prvim servisom što je olakšalo posao Amerikancu, koji sa još jednim brejkom stavlja tačku na ovaj meč - 6:3 .
Turnir u Kazahstanu, iz serije 250, igra se za nagradni fond od 273.345 dolara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.