Kecmanović četvrti Srbin u četvrtfinalu Srpska opena

Izvor: B92, 20.Apr.2023, 14:36

Kecmanović četvrti Srbin u četvrtfinalu Srpska opena

Miomir Kecmanović je četvrti srpski teniser koji se plasirao u četvrtfinale turnira iz serije 250, Srpska open.

On je posle dva sata igre uspeo da savlada Adbulaha Šelbajina iz Jordana sa 6:4, 7:6.

Srpski teniser je dobro počeo meč, odmah je napravio brejk u prvom gemu, a veliku šansu nije iskoristio u petom gemu kada nije iskoristio nove brejk lopte.

Teniser iz Jordana je uzvratio svojim brejkom u sledećem gemu, i izjednačio rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na 3:3.

Usledili su gemovi koji su teniseri osvajali na svoj servis, sve do devetog gema kada je na rezultatu 5:4 za Kecmanovića , srpski teniser napravio brejk i tako došao do prvog seta.

Mali razlog za brigu je bio početkom drugog seta, kada je Kecmanović zatražio medicinski tajm-aut. Na sve to se nadovezao i loš start seta, jer je teniser iz Jordana poveo sa 3:1.

Brzo se 33. igrač sveta osvojio naredna dva gema i uspostavio svoj način igre.

Napravio je Kecmanović novi brejk pri rezultatu 4:4 i kada su svi mislili da je meč gotov, Šelbaji je napravio ribrejk i vratio dramu u drugi set.

Koji se završio u taj brejku, a njega je Kecmanović rešio u svoju korist sa 7:4

Miomir u četvrtfinalu čeka pobednika meča Radu Albot i Jirži Lehačka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.