Kecmanović bolji od Čilića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2022, 00:41

Kecmanović bolji od Čilića

Srpski teniser Miomir Kecmanović pobedio je danas najboljeg hrvatskog teniser Marina Čilića na turniru u Indijan Velsu sa 2:1 (6:7; 6:3, 7:6), nakon što jeČilić u odlučujućem tajbrejku pri rezultatu 6:4 propustio dve meč-lopte.

Bio je to dvoboj prepun uspona i padova, sjajnih poteza i promašaja, a Čilića su u poraz odvele neiskorišćene prilike za brejk u drugom i trećem setu, kao i kriza na servisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja je traja od kraja prvog do sredine trećeg seta, javila je agencija Hina.

Čilić je u prvom setu poveo sa 5:2, ali do set-lopte nije stigao sve do tajbrejka u kojem je Kecmanović prvi imao priliku da okonča prvu deonicu pri rezultatu 5:6, ali je iskoristio početnu prednost u osvoji set.

Kecmanović je u drugom setu poveo sa 3:0, a čilić je u tom delu meča imao samo 39 odsto pogođenih prvih servisa i nije iskoristio nijednu od devet brejk lopti.

U odlučujećm tajbrejku Kecmanović je poveo sa 4:2, ali je Čilić sa četiri poena stigao do dve meč-lopte, a prvu je propustio na servis Kecmanovića.

Usledile su još dve greške Čilića, pa je Kecmanović rezultatom 2:1 izborio plasmana u treće kolo posle dva sata i 52 minute igre.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.