Kecmanović: “Gore od ovoga ne može…“

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Jul.2023, 16:31

Kecmanović: “Gore od ovoga ne može…“

Autor: Darko Mitrović

ponedeljak 03.07.2023.

22:48

Izvor: Sportske.net, Telegraf


Srpski teniser Miomir Kecmanović je razočarao današnjim nastupom u prvom kolu Vimbldona.
Još >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << uvek 41. teniser sveta je doživeo debakl u duelu sa Argentincem Dijegomn Švarcmanom koji je na Vimbldon došao kao 98. na ATP listi. Švarcman mu je prepustio samo sedam gemova u tri odigrana seta, pa se nameće pitanje u čemu je problem u Kecmanovićevoj igri.
On je posle meča pokušao da pronađe razloge ovako ubedljivog poraza u razgovoru sa novinarima, a jedan od razloga je možda i previše turnira na kojima nastupa ove sezone.
“Prijavio sam Gštad, Hamburg, Kicbil. Obično idem u SAD, probaću sad na šljaci. Možda i preskočim neki, čisto da se odmorim malo. Od Banjaluke tri meseca igram, gubio sam početkom nedelje, napravim pauzu dan-dva, treniram četiri dana i opet turnir. Očito ne ide, daj nešto da presečem. Gore od ovoga teško da može, mogu samo bolje od ovoga.
Nisam više gde sam bio, pao sam, ali šta sad – mogu da budem negativan i da se blatim, ali time sebi samo otežavam još više, bolje da probam pozitivno i da nađem neko rešenje“, izjavio je Kecmanović, a prenosi “Telegraf“.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.