Karolina za kraj i novi početak

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karolina za kraj i novi početak

Voznijacki u finalu završnog turnira sezone u Singapuru savladala Venus Vilijams i podsetila na dane kada je bila prva na svetu

Karolina Voznijacki nova je šampionka prestižnog, završnog WTA turnira koji je igran u Singapuru. Danska teniserka je u finalu u dva seta savladala iskusnu Amerikanku Venus Vilijams, rezultatom 6:4, 6:4.

Dankinja je tako potvrdila da se konačno nakon godina lutanja vratila tamo gde pripada, a to je sam vrh ženskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << belog sporta. Nekadašnja prva igračica sveta mučila se sa povredama i formom, da bi sve počelo da funkioniše kako valja tek u drugoj polovini ove seone. Primetno je da je danska teniserka poljskog porekla popravila servis, ali pre svega forhend kojim sada uspeva da dominira. Ukoliko ovako nastavi mogla bi iduće godine da se vrati na lidersku poziciju.

Ovim turnirom završena je i zvanično sezona vrhunskog ženskog tenisa, pošto u kalendaru više nema WTA turnira. Naredna takmičenja u 45. sezoni pod organizacijom Ženske teniske asocijacije kreću već 1. januara, a to su Brizbejn, Šenžen i Okland.

OVDE pogledajte kompletan WTA kalendar za 2018.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

WTA: Gužva u samom vrhu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2017, 12:14

Danska teniserka Karolina Voznijacki posle skoro šest godina vratila se među Top3 na WTA listi i sada je treća na svetu zahvaljujući tituli na Završnom turniru u Singapuru...Nekada prva teniserka sveta sada ima zaostatak od samo 160 bodova za vodećom Simonom Halep, odnosno 120 za drugoplasiranom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.