Izvor: RTS, 24.Apr.2021, 23:04

Karacev: Pobeda protiv Novaka najvrednija u karijeri

Ruski teniser Aslan Karacev, posle pobede nad Novakom Đokovićem u polufinalu Serbia opena, izjavio je da mu je to najbitniji trijumf do sada u karijeri.
"Zadovoljan sam svojom igrom, ovo mi je definitivno najbitnija pobeda u karijeri. Sa ovakvim igračima morate da igrate agresivno. Sve vam vraća, dobro se kreće. Pokušavao sam da budem fokusiran čim sam stupio na teren. Dao sam 200 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odsto sebe na ovom meču, igrao je dobro, ne daje vam besplatne poene."

"Tera vas da igrate, morate da budete usredsređeni sve vreme", rekao je Karacev posle meča i dodao da je na teren kročio sa glavnim ciljem da savlada Novaka.
Njih dvojica su igrali i na Australijan openu u polufinalu ranije ove godine, kada je Novak pobedio.
"Ovaj meč i meč iz Melburna ne mogu da se porede. Mislim da je tada imao jednu grešku u dva seta, izgledalo je kao da sam igrao protiv zida. On je tada pobedio Medvedeva u finalu, mislim da to ne može da se poredi. Ovde je drugačija podloga", pojasnio je Rus.
Glavni cilj mu je da uđe u Top 20, a u nedelju ga očekuje borba za trofej na Srbija openu.
"Pokušaću da se oporavim, ovde ima dobar ATP fizioterapeut, a odmoriću i u hotelu. Ipak, nema mnogo vremena za odmor, ali svi polufinalisti imaju iste uslove", zaključio je Karacev.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.