Kako su zaraženi teniseri? Oglasio se Hrvat!

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2020, 23:38

Kako su zaraženi teniseri? Oglasio se Hrvat!

Hrvatski teniser Borna Ćorić rekao je danas da još ne pokazuje nikakve simptome korona virusa nakon što je testiran pozitivno na humanitarnom turniru Adrija Tur u Zadru.

Prošla su četiri dana otkako je Ćorić bio pozitivan i za sada nema nikakvih simptoma.

"Prošlo je nekoliko dana otkako sam bio pozitivan na kovid-19. Izuzetno sam zahvalan što se i dalje dobro osećam i nemam nikakvih simptoma. Hvala vam puno na svim porukama ljubavi i podrške koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam dobio dok sam u izolaciji. Daću sve kako bi ostao u formi", poručio je 33. teniser sveta na tviteru, prenosi Hina.

Adrija Tur, čiji je inicijator i glavni organizator najbolji svetski teniser Novak Đoković, prekinut je u nedelju, uoči finalnog meča nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na novi virus.

Nakon toga su testirani svi igrači i osobe koje su dolazile u kontakt sa zaraženim bugarskim teniserom, a epilog je da su na kovid-19 pozitivni Novak Đoković i njegova supruga Jelena, Borna Ćorić, Viktor Troicki, Đokovićev kondicioni trener Marko Paniki, trener bugarskog tenisera Kristijan Groh, kao i novinarka sportske redakcije HTV-a Mirna Zidarić.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanišević pozitivan na koronavirus

Izvor: RTS, 26.Jun.2020, 12:57

Goran Ivanišević, nekadašnji hrvatski teniser i trener Novaka Đokovića, otkrio da je pozitivan na koronavirus. Ivanišević je bio direktor turnira u Zadru u okviru Adrija tura, koji je prekinut kada se Grigor Dimitrov zarazio. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.