Kako izgleda Novakova vila u Marbelji? VIDEO

Izvor: B92, 21.Jan.2022, 21:40

Kako izgleda Novakova vila u Marbelji? VIDEO

Srpski teniser Novak Đoković preselio se sa porodicom u decembru 2020. godine u vilu u Marbelji u Španiji.

Đoković je vilu, u kojoj je provodio prve dane pandemije koronavirusa, prvo iznajmio za oko 10.000 evra mjesečno, a potom odlučio da je kupi. Platio je oko 6 miliona 750 hiljada , a na imanju od 3.500 kvadrata ima teniski teren, baštu, bazen, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teretanu i malu bioskopsku salu, pišu svetski mediji.

Luksuzna kuća ima i devet soba, osam kupatila i terasu sa prekrasnim pogledom na more.

Teniser se preselio u Marbelju posle 10 godina života u Monte Karlu, a kako prenose srpski mediji, to je učinio jer Marbelja ima mnogo veći izbor obrazovnih ustanova za njegovu decu i zato što u blizini žive mnogi njegovi i ženini rođaci.

Ovo nije jedina kuća u Novakovom posedu.

Teniser poseduje i stanove na nekim od najluksuznijih lokacija na svetu.

Poseduje stan u Monte Karlu, dva stana na Menhetnu u Njujorku i stan u Majamiju. U Beogradu ima penthaus od 250 kvadrata u elitnom naselju Vest 65, a u Srijemu, kod Pavlovačkog jezera, poseduje vilu od 1.200 kvadrata.

Pored toga, Đoković poseduje stan u elitnom naselju Porto Montenegro u Tivtu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.