Kad Nole zapeva: Prvi teniser sveta dobro se zabavio na San Remu VIDEO

Izvor: B92, 06.Feb.2020, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Nole zapeva: Prvi teniser sveta dobro se zabavio na San Remu VIDEO

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, zapevao je na tradicionalnom italijanskom muzičkom festivalu San Remu i oduševio voditelje i publiku.

Najbolji srpski i svetski teniser, koji je pre samo nekoliko dana osvojio Otvoreno prvenstvo Australije, pokazao je na ovom muzičkom festivalu svoje pevačko umeće.

Srpski as je izazvao ovacije u publici kada je zapevao na sceni, a podršku mu je pružila i supruga Jelena, koja je takođe pevušila iz publike. On je otpevao pesmu "Terra promessa" svog omiljenog pevača Erosa Ramacotija.

Pogledajte kako je to izgledalo:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković kao Ramacoti: Prvi teniser svijeta zapjevao na San Remu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2020

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, zapjevao je na tradicionalnom italijanskom muzičkom festivalu San Remu i oduševio voditelje i publiku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.