KRIS EVERT POSLE NOVAKOVE TITULE: Zaista je vreme da cenimo ovog čoveka

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 11:16

KRIS EVERT POSLE NOVAKOVE TITULE: Zaista je vreme da cenimo ovog čoveka

Amerikanka ima samo reči hvale za srpskog tenisera.

Novak Đoković je u nedelju osvojio treći put u karijeri Rolan Garos, a to mu je ukupno 23. grend slem titula po čemu se osamio na listi najuspešnijih tenisera, a ujedno se i vratio na prvo mesto rang liste.

Uprkos godinama Novak i dalje pravi ozbiljne rezultate i obara brojne rekorde zbog čega ga mnogi već smatraju najboljim igračem svih vremena. Među >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onima koji su se oduvek divili igri srpskog tenisera nalazi se i nekadašnja velika šampionka Kris Evert.

 - Tokom proteklih 50 godina videla sam i proučavala svakog šampiona u tenisu. Nisam videla nikog kao što je Novak Đoković. Kombinacija mentalne, fizičke i emotivne snage koje ulaže u svaki udarac, to je neponovljivo. Zaista je vreme da cenimo ovog čoveka - napisala je Amerikanka.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.