KONAČNO: Igraće se tenis u Beogradu! Tipsarević ORGANIZUJE turnir, a učestvovaće i proslavljeni Srbin!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 15:22

KONAČNO: Igraće se tenis u Beogradu! Tipsarević ORGANIZUJE turnir, a učestvovaće i proslavljeni Srbin!

Lepa vest.

Iako još nije poznato kada će se nastaviti trka na ATP turu, tenis će se ovog leta igrati i u Beogradu! Sjajnu vest objavio je Janko Tipsarević na društvenim mrežama, koji će i biti među organizatorima egzibicionog turnira pod nazivom "Eastern European Championship".

Mečevi će se igrati na terenima Teniske akademije "Tipsarević", a početak turnira je zakazan u petak 15. juna.

Nekada osmi igrač sveta dodao je da će u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << narednim danima odgovoriti na sva pitanja koja se tiču ovog turnira, a danas je počeo polako da otkriva i imena učesnika.

Ok...lets start unveiling the roster...slowly.....😁🤞🙏 #greatful

Објава коју дели Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) дана 10. Мај 2020. у 4:15 PDT

Još uvek nije poznat broj učesnika na egzibiciji, kao ni format odigavanja mečeva, ali je izvesno da će prvi učesnik biti srpski teniser Dušan Lajović.

Janko je uz zahvalnost postavio Ducijevu sliku i otkrio da će upravo on biti akter junskog turnira u Beogradu, a narednih dana saznaćemo kakva je iznenađenja Tipsarević spremio za gledaoce.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.