KNJAŽEVAC TRAŽI IZVOĐAČA ZA GRADNJU KOMBINOVANOG TERENA ZA TENIS I ODBOJKU PORED GRADSKOG STADIONA

Izvor: TimockeVesti.net, 02.Apr.2024, 05:31

KNJAŽEVAC TRAŽI IZVOĐAČA ZA GRADNJU KOMBINOVANOG TERENA ZA TENIS I ODBOJKU PORED GRADSKOG STADIONA

Knjaževac, 2. april – Opština Knjaževac je objavila tender za izgradnju sportskih terena na gradskom stadionu, u sklopu nastojanja da unapredi sportsku infrastrukturu i omogući građanima kvalitetnije uslove za bavljenje sportom.
Prema specifikaciji posla, planira se izgradnja kombinovanog terena za tenis i odbojku, smještenog u produžetku postojećih novoizgrađenih kombinovanih terena za rukomet i košarku između ulice Vojvode Stepe i gradskog stadiona.
Terena će imati dimenzije 36,60 x 20,30 metara, s betonskim tribinama sa 60 mjesta za sjedenje duž zapadne strane. Također će biti osvijetljen sa 12 reflektora, što će omogućiti korištenje terena i u večernjim satima.
Dimenzije terena za tenis...
Pogledaj vesti o: Tenis,   Odbojka,   Košarka

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.