Izvor: Pančevac-online.com, 25.Mar.2023, 09:32

KECMANOVIĆ U TREĆEM KOLU MAJAMIJA NAKON POBEDE NAD FRANCUZOM Mladog srpskog tenisera čeka Rubljov za četvrtfinale!

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se sinoć u treće kolo turnira u Majamiju, pošto je pobedio Francuza Uga Umbera sa 2:1 po setovima 6:4, 6:7, 7:6. Kecmanović, 35. teniser sveta, pobedio je 78. igrača na ATP listi posle dva seta i 46 minuta igre. Do vođstva u setovima, Kecmanović je stigao zahvaljujući brejku u sedmom gemu. U […] The post KECMANOVIĆ U TREĆEM KOLU MAJAMIJA NAKON POBEDE NAD FRANCUZOM Mladog srpskog tenisera čeka Rubljov za četvrtfinale! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KECMANOVIĆ SE BORIO KAO LAV I SLAVIO POSLE 3 SATA: Sledi veliki izazov protiv poznatog protivnika!

Izvor: HotSport.rs, 25.Mar.2023

Gledali smo neverovatan meč. Srpski teniser Miomir Kecmanović savladao je Francuza Uga Ambera sa 2:1 (6:4, 6:7, 7:6) i tako se plasirao u treće kolo Mastersa u Majamiju. Bio je ovo iscrpljujući meč, koji je trajao 2 sata i 46 minuta, ali je Kecmanović bio pribran kada je to bilo najvažnije i samim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.