KAKAV VETAR U LEĐA ZA DANILOVIĆEVU: Novak pružio veliku podršku Olgi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 21:00

KAKAV VETAR U LEĐA ZA DANILOVIĆEVU: Novak pružio veliku podršku Olgi

Srpska teniserka se u subotu nešto posle 16:30 sastaje sa Tunišankom Ons Žaber.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković posle pobede nad Alehandrom Davidovič Fokinom dotakao se partija sunarotkinje, Olge Danilović na Rolan Garosu.

Olga se plasirala u treće kolo, što joj je najveći uspeh na gren slemovima.

- Olgu pratim i podržavam uvek, svih ovih godina unazad i prijateljski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i mentorski. Nisam je video jer igramo različitim danima, video sam dok je bila u kvalifikacijama, gde nije izgubila set u prva dva kola.

Značajne reči najboljeg igrača ikada za Danilovićevu.

- Ja u nju mnogo verujem, primećujem da i ona više veruje u sebe. Ja sam joj lično govorio koliki potencijal ima, ima predispozicije da dogura daleko i ima jak karakter kao njen otac, znamo kakvu je karijeru imao. Taj šampionski gen je u njoj, samo je bitno da se kockice slažu u kvalitetan mozaik. Dolaziće rezultati, mora da vodi računa sa telom, imaće težak zadatak protiv Žaber, čitao sam njene izjave. Želim joj svu sreću - rekao je Novak.

Olga se u subotu nešto posle 16:30 sastaje sa Tunišankom Ons Žaber, dok Novaka u nedelju očekuje duel sa boljim iz susreta Variljas - Hurkač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.