KAKAV ŠOK: Ovo se Novaku nimalo neće DOPASTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 16:32

KAKAV ŠOK: Ovo se Novaku nimalo neće DOPASTI!

Najbolji teniser sveta priprema se u Marbelji za nastavak sezone.

Čelnici teniske Asocijacije nameravali su da prekinuta sezona, zbog pandemije koronavirusa, u "belom sportu" bude nastavljena 14. avgusta.

Lako bi moglo da se dogodi da se predstojeći turniri otkažu ili bar da se ponovo odloži nastavak sezone.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković trenutno je u Marbelji gde trenira za nastavak takmičenja. Iako Srpski as nije odlučio da li će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrati na američkom tlu, odatle stižu katastrofalne vesti za sve ljubitelje tenisa!

Situacija u SAD se ne popravlja, kada je u pitanju pandemija koronavirusa, pa bi "Flešing" mogao da bude otkazan. Kako tvrde pojedini dobro obavešteni izvori, to će se i dogoditi narednih dana.

Najveći problem zbog kojeg bi novi početak ATP sezone bio otkazan, leži u tome što je i dalje zabranjeno putovanje između Evrope i SAD, a ne očekuje se da se promene karantinski uslovi u nedeljama pred nama. Ono što se očekuje je da 31. jula Evropska unija promeni ovu odluku, što je prekasno za normalno održavanje turnira u Vašingtonu, koji inače trenutno nije žarište zaraze.

Otkazivanje takmičenja na američkom tlu, može predstavljati i nagoveštaj da će i ostali organizatori otkazati. Mada, postoji i šansa da sezona umesto 14. počne 22. avgusta u Njujorku gde će se, sedmicu pred US open održati Masters u Sinsinatiju.

Do pre desetak dana verovalo se da će večerašnji (21.45) meč Juventusa i Lacija odlučivati o tituli, ali su Rimljani očajnim nizom uručili novu titulu Staroj dami i sada se igra najviše za prestiž. Kec je 1,63, iks 3,90, dvojka 5,50, a tip GG3+ 2,00.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Lacio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.