KAJA OSTAVILA 13 GODINA MLAĐEG HRVATSKOG TENISERA: Pevačica donela odluku! Ovo je razlog raskida!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 22:56

KAJA OSTAVILA 13 GODINA MLAĐEG HRVATSKOG TENISERA: Pevačica donela odluku! Ovo je razlog raskida!

Veza pukla posle nekoliko meseci!

Pevačica Katarina Kaja Ostojić više nije s hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem, navode domaći mediji.

Njih dvoje su navodno raskinuli pre desetak dana, a inicijator prekida veze bila je pevačica.

Kako kaže izvor, i pored toga što se zaljubila u 13 godina mlađeg sportistu, Ostojićeva je ipak rešila da okonča njihovu priču jer je shvatila da ona nema budućnost. Takođe, zbog poslovnih obaveza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više su bili razdvojeni nego zajedno, te su iz tog razloga i počeli da se udaljavaju.

Iako su raskinuli, njih dvoje se i dalje prate na Instagramu, ali, kako kaže izvor koji je upućen u dešavanja u njihovoj vezi, nisu u kontaktu.

Pevačica i teniser bili su nekoliko meseci u vezi i koristili su svaku slobodnu priliku da se vide, ali je u poslednje vreme to bilo sve ređe jer se Ostojićeva vratila nastupima, a pevačica se povodom raskida još nije oglasila za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.