Još jedna ZVANIČNA odluka! Evo kad se nastavlja teniska sezona, šta je sa bodovima? (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna ZVANIČNA odluka! Evo kad se nastavlja teniska sezona, šta je sa bodovima? (foto)

Oglasili se i iz ATP i iz WTA.

Danas je važan dan za sve tenisere i teniserke, koji će od sada ipak moći da naprave neki okvirni plan za nastavak sezone.

Preneli smo nešto ranije da je Vimbldon otkazan, prvi put od Drugog svetskog rata, a potom su ATP i WTA u svojim zvaničnim saopštenjima potvrdili da je sezona suspendovana do 13. jula.

Osim Vimbldona, otkazana je praktično i kompletna sezona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na travi, poput turnira u Kvinsu, Hertogenbošu, Štutgartu, Haleu, Majorki, Istbornu...

Ono što tenisere takođe veoma zanima jeste i šta će biti sa njihovim bodovima u narednih nekoliko meseci. Jasno je, do 13. jula neće biti nikakvih promena, a ako ima nečeg dobrog u svemu ovome za Novaka Đokovića, to je smanjenje rizika za gubljenje velikog broja bodova, s obzirom da mu neće biti obrisano 2000 bodova osvojenih prošle godine na Vimbldonu, gde je trebalo da brani titulu ovog leta.

-

The ATP and @WTA have jointly announced the continued suspension of the ATP and WTA Tour until July 13, 2020, due to the ongoing #COVID19 pandemic.

— ATP Tour (@atptour) April 1, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNI DANI ZA BELI SPORT: Bez tenisa do 13. jula!

Izvor: Kurir, 01.Apr.2020

Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) i ženska teniska asocijacija (WTA) saopštili su da se otkazuje sezona na travi i da se sva takmičenja suspenduju do 13. jula.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.