Jelena ne igra?

Izvor: Glas javnosti, 10.Avg.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena ne igra?

Nikako da odahnu navijači Srbije kada su naše teniserke u pitanju. Samo nekoliko dana pošto je Ana Ivanović otklonila sve dileme oko putovanja u Peking, peh je zadesio Jelenu Janković, čije je učešće na OI dovedeno u pitanje. Naime, Srpkinja je otkrila da od dolaska u prestonicu Kine nije imala nijedan normalan trening zbog bolova koje oseća u levoj nozi.

- Nešto nije u redu s nogom, a ne znam još tačno šta je. Ne znam da li ću moći da igram. Treniraću do meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << još jednom, udariću nekoliko lopti, pa ćemo videti kako ću se osećati na dan meča. Ako ne budem spremna da pružim maksimum na terenu, neću igrati - izjavila je Jankovićeva, koja se na konferenciji za štampu pojavila sa zavojem preko cele leve noge.

Ova Jelenina najava je izazvala paniku među srpskom ekspedicijom u Olimpijskom selu, i to ne samo zbog gubljenja jednog od aduta, već i zbog moguće promene odnosa organizatora prema našoj reprezentaciji.

- Jelena ne može da odustane dok je ne pogleda i lekar reprezentacije, odnosno medicinska služba organizatora. To je pravilo koje mora da se poštuje - poručuje jedan od zvaničnika srpskog olimpijskog tima, koji je želeo da ostane anoniman, a prenosi Mondo.

Ostaje da se vidi kako će se cela situacija sa našom teniserkom završiti, ali bila bi velika šteta da Srbija već na startu izgubi jednog od glavnih favorita za osvajanje medalje u ženskom singlu. Ako sve, ipak, prođe u najboljem redu, Jankovićeva će prvi meč na Olimpijskim igrama imati protiv Klare Blek iz Zimbabvea. Druga naša predstavnica, Ana Ivanović će imati teži zadatak pošto će joj protivnica biti 53. igračica sveta, Marija Koriceva iz Ukrajine. Teniski turnir počinje danas mečevima muškog i ženskog singla, kao i dubla.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.