Jelena napravila SJAJAN štos! Đokovićeva supruga ODGOVORILA na dešavanja

Izvor: 011vodič.com, 23.Sep.2020, 18:51

Jelena napravila SJAJAN štos! Đokovićeva supruga ODGOVORILA na dešavanja

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je osvajanjem mastersa u Rimu postao aspolutni rekordes po broju Masters titula u karijeri, pošto je podigao 36. peha na turnirima iz serije 1000.
Bio je to veliki povratak srpskog asa, posle nesrećne diskvalifikacije sa US opena, kada je zbog linijskog sudije Laure Klark i arbitra u stolici morao da završi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << učešće na Flešingu.
Ovim trijumfom, Nole je nastavio niz nepobedivosti na terenu u 2020. godini, jer se ona diskvalifikacija ne računa kao poraz od Pabla Karenja Buste.
Da je tako, tvitovao je i poznati teniski novinar Kristofer Kliri iz „Njujork Tajmsa“.
– Diskvalifikovan u Njujorku, elastični Novak Đoković je uzvratio udarac u Rimu. Pobedio je Dijega Švarcmana za svoju 5. titulu u Rimu. Novak sada ima skor od 31:1 u 2020, ali je u suštini i dalje ne poražen. Jedini poraz je doživeo od sebe samog – istakao je Kliri.
Njegov stav je naišao i na reakciju, odnosno, odgovor Noletove supruge Jelene Đoković, koja je u šali imala opasku na sve ono što se dogodilo na Flešing Medouzu pre dve nedelje.
Lol, that’s why he stopped bouncing the ball so much. So he can keep bouncing back no matter what https://t.co/aVMoEekxQN
— Jelena Djokovic (@jelenadjokovic) September 21, 2020
– Haha, zato je prestao toliko da tapka lopticu. Da može da nastavi da odskoči bez obzira na sve – rekla je Novakova supruga.

The post Jelena napravila SJAJAN štos! Đokovićeva supruga ODGOVORILA na dešavanja appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

ZADIVLJUJUĆE: Jelena otkrila koliko JEZIKA govori Novak! (FOTO)

Izvor: Kurir, 24.Sep.2020, 08:38

Najbolji svetski teniser Novak Đoković je posle ružne epizode i diskvalifikacije sa US opena nastavio dominaciju u svetu tenisa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.