Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2011, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković u finalu u Meksiku

MONTEREJ, Meksiko 6. marta 2011. (Beta-AP) - Teniserka iz Srbije Jelena Janković plasirala se u finale turnira u Montereju, u Meksiku.Ona je u noći subote i nedelje u polufinalu pobedila Polonu Hercog iz Slovenije sa 2:0 (6:3, 6:2).Janković će u finalu igrati protiv braniteljke titule, Anastasije Pavljučenkovu, iz Rusije.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Jelena bez trofeja u Meksiku

Izvor: S media, 06.Mar.2011

Najbolje rangirana srpska teniserka, Jelena Janković, nije uspela da prekine gotovo jednogodišnji post kada su WTA titule u pitanju. Džej Džej je u finalu turnira u Montereju poražena od Anastazije Pavljučenkove rezultatom 2:1. ..Jelena je sjajno krenula, imala trenutke bolje igre u trećem setu,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.