Jelena Dokić se vraća tenisu

Izvor: B92, 12.Maj.2020, 12:09

Jelena Dokić se vraća tenisu

Bivša jugoslovenska teniserka Jelena Dokić otkrila je da ne isključuje povratak sportu.

Dokićeva je tokom teniske karijere, nastupajući za Jugoslaviju, Srbiju pa potom Australiju, triput igrala četvrfinale grend slemova, te bila četvrta na svetu.

Povukla se 2014. godine, a sada, nedavno napunivši 37, razmišlja o potencijalnom povratku.

"Ja uvek govorim, 'Nikad ne reci nikad'. Igrala sam meč legendi ove godine na Australijan openu prvi put od kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam se penzionisala. Igrala sam dosta dobro, čak i voleje, tako da je bilo dobro vratiti se na teren i igrati tenis", rekla je Dokićeva za australijski "Nine".

Povratak u singlu nije realna opcija, ali to ne isključuje ostale mogućnosti.

"Volela bi da dobijem šansu da se vratim na teren, čak iako je to samo u dublu ili prilikom susreta legendi", ističe Jelena, koja veruje da već ove godine, tokom trajanja pandemije koronavirusa, može da zaigra u Australiji.

"Tokom vremena u kojima se nalazimo sa tenisom, moguće je da dugo nećemo videti međunarodna putovanja i tenis. Zbog toga bi bilo dobro da imamo neka domaća takmičenja i domaći tenis. Tako da - ako bude prilike da zaigram u dublu ili u meču legendi, što da ne", dodala je osvajačica 6 WTA titula u singlu i 4 u dublu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SENZACIJA! BIVŠA JUGOSLOVENSKA IGRAČICA ŽELI PONOVO NA TEREN: Jelena Dokić se vraća tenisu posle 11 godina!

Izvor: Kurir, 12.Maj.2020

Bivša jugoslovenska teniserka Jelena Dokić otkrila je da postoji mogućnost da se uskor vrati na teren, napominjući da je realnija mogućnost da igra dublove nego singlove, jer kako sama kaže nije više tako mlada.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.