Jelena Đoković UVIJA na Prijovićkinom koncertu - Slale POLJUPCE, a evo i šta je PILA celo veče

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 09:41

Jelena Đoković UVIJA na Prijovićkinom koncertu - Slale POLJUPCE, a evo i šta je PILA celo veče

Uživala je u spektaklu...

Pevačica Aleksandra Prijović, sinoć je održala prvi, od tri rasprodata koncerta u Nišu.

Aleksandra je priredila pravi spektakl, a na koncertu je bila i Jelenu Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đoković.

Jelena se u društvu dve drugarice provodila, a sve vreme je bila u transu dok je Prija pevala hit za hitom. Jelena je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znala sve pevačicine pesme, a u jednom trenutku učila je čak i drugaricu za stolom kako ide tekst pesme.

Đokovićka je snimljena i kako Priji šalje poljupce, dok joj je Aleksandra odgovarala na isti način.

Pevačica je izvodila numeru "Legitimno", a Jelena je skakala i uvijala se u lepom društvu.

Ono što je svima skrenulo pažnju, jeste i Jelenin stajling - s obzirom na to da se bez ikakvih kompleksa pojavila u potpuno opuštenom izdanju.

Đokovićka je na sebi ponela belu majicu skroz kratkih rukava i plavu suknju, a ono što se takođe može primetiti pila je samo vodu i bez obzira na to možda se i najbolje provodila od svih u hali.

Podsetimo, Aleksandra je koncert započela svojim prvim hitom u karijeri " Za nas kasno je", a publika je odmah počela da vrišti kada ju je videla, pa su onda u glas sa pevačicom zapevali ovu pesmu. Aleksandra niže koncerte po Balkanu, a nakon Niša uslediće i spektakl u Hrvatskoj. Kako će izgledati, ostaje da sačekamo i saznamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.